Ik moet mijn breedbeeld tv vaak wel 3 of 4 keer uitzetten voor hij uit blijft. Hij gaat nl. steeds weer aan. Hoe kan ik dit verhelpen?

Ik zet hem (uiteraard) met de afstandsbediening uit. Er zitten nieuwe batterijen in de afstandsbediening. Ik heb ook de afstandsbediening na het uitzetten op diverse plekken neergelegd en in verschillende richtingen gelegd maar dat maakt allemaal niets uit. Ik heb ook Digitenne, kan dat er mee te maken hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sinds ruim een jaar heb ik een Sony Bravia en deze gaf hetzelfde probleem, ook bij uitschakelen aan de knop. Tijdens installatie was men vergeten om de software te installeren. Dit is later alsnog gebeurd door de service van Expert middels een USB stick. Ook moet in het menu de automatische upgrade op "uit'" worden gezet. Het probleem heeft zich daarna niet meer voorgedaan.

zit er geen knop 'vast' op de afstandsbediening?

Ik zou eens kijken naar je afstandsbediening, en als dat niet werkt, je tv gwn met de knop op de tv uitzetten, is veel veiliger en beter.

Welk merk/model tv is het? Bij sommige exemplaren, kan er weleens wat aan mankeren.

of er een knop vast zit kun je testen met je digitale camera van b.v. je telefoon. Houd deze voor de ir led, als ie iets uitzend zie je een lampje oplichten als je op je scherm kijkt van je digitale camera. Heb je meer ab van het zelfde merk???

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100