wat is een correcte prijs voor mijn kleine televisie (met ingebouwde dvd-speler)?

ik heb 3 jaar geleden een televisie met ingebouwde dvd-speler gekocht in dreamland voor 120 euro, nu wil ik hem verkopen kapaza.be, maar weet ik niet hoeveel ik er precies voor moet vragen.
Nu ben ik aan het sparen om mijn oma haar televisie over te kopen, het is een televisie met plat scherm van het merk JVC, maar we weten niet hoeveel ik er best voor betaal, willen jullie ook daarvoor een prijs noemen? Danku! ;)

Toegevoegd na 1 minuut:
bij regel drie heb ik het woordje op vergeten te schrijven voor het woord kapaza.be

Weet jij het antwoord?

/2500

25 tot 30 euro is een mooie prijs, hij is immers al weer drie jaar oud. En de prijs voor de t.v. van je oma, zou je eerst moeten kijken wat hij nieuw ongeveer kost en natuurlijk hoe oud hij is. twee jaar oud zou ik zeggen de helft van de nieuwwaarde en drie jaar oud, een derde.

Als je wilt weten wat je ongeveer het beste kunt vragen kun je het beste kijken naar bestaande advertenties van een gelijk of soortgelijk product. In dit geval, televisie met ingebouwde DVD-speler zou ik tussen de 30 en de 50 euro vragen. Dat bedrag baseer ik op vraagprijzen bij marktplaats.nl, zie bron.

Bronnen:
http://kopen.marktplaats.nl/audio-tv-en-fo...

Het is misschien een betere optie om de televisie op internet te koop aan te bieden "tegen elk aannemelijk bod" (t.e.a.b.)

Een oma geeft haar tweede hand TV toch gewoon weg aan haar kleinkind?? Toegevoegd na 3 uur: Trouwens al die minnetjes?? Motivatie graag?

Laat je oma de prijs van haar TV bepalen, de jouwe is een weggevertje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100