Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe sluit ik een Minitronics v 1,1 aan op een 3D printer?

Ik heb een Minitronics v1,1 besteld voor mijn 3d printer. Het probleem is dat Arduino IDE geen Minitronics besturingsprogramma ondersteund bij de boards waardoor ik niet de mogelijkheid heb om Marlin v1,1 erop te installeren. Hij ziet wel dat ik een moederbord heb aangesloten op COM4 maar ziet niet welke. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik een aangepaste mogelijkheid heb bij ''Arduino/Hulpmiddelen/Board/'' met een minitronics besturingsprogramma?

Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
1.3K
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Wellicht krijg je antwoord hier, maar ik betwijfel het. Op tweakers.net zijn er meer mensen die je de goede richting in kunnen duwen gok ik. Daar zitten echt de grootste knutselkonten qua hard en software. https://gathering.tweakers.net/
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Wat voor microcontroller zit er op?
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
@bask: Atmega1281

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ik heb ook een ander board (RUMBA Control Board met losse stepper-drivers) genomen die in eerste instantie niet door Arduino gevonden werd, maar na de (juiste) USB->Serieel drivers hebben geïnstalleerd en de informatie gevolgd heb op https://reprapworld.nl/ (daar kwam ook mijn board vandaan is het gelukt. Ik stel voor dat jij je een inlog maakt voor https://reprapworld.com of https://reprapworld.nl/ en daar de wiki volgt, want het is te specifiek om het hier uit te leggen (je moet bijv. eerst de firmware versie bijwerken voordat het überhaupt wil praten met IDE)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding