Kan het kwaad als je schoonmaak middel in een stoomreiniger doet ?

Ik heb sinds gister zo'n stoomreiniger om de vloer mee te reinigen. Maar er komt geen lekkere geur uit. Zou het kwaad kunnen als ik een klein dopje schoonmaakmiddel in het water doe ? Zodat het toch een beetje lekker ruikt ?

Weet jij het antwoord?

/2500

De meningen hierover zijn nogal verdeeld: http://www.goeievraag.nl/vraag/huis-tuin/schoonmaken-wassen/laminaatreiniger-mengen-water-stoomreiniger.112139 Als je niet zo veel om je stoomreiniger geeft, zou ik het gewoon proberen. Het druist natuurlijk wel geheel in tegen het principe van stoomreinigen (geen schoonmaakmiddel nodig). Alternatief zou zijn het zonder schoonmaakmiddel te reinigen en dan met een spuitbus "frisse geur" er over heen gaan.

Ik doe dat al lang met bleekwater (javel) maar dan komt er wel iets minder stoom uit !En had eens geprobeerd met een goedkoop produkt en dat ging ook maar andere produkten geven dan weer veel schuim mee ! daar moet je dan mee experimenteren .En mijn toestel leeft nog hoor.

Al dat soort apparaten wat je koopt staat in de gebruiksaanwijzing dat je geen schoonmaak middel mag gebruiken.Dus ik zou het niet doen,die stoom dingen zijn zo verrekte handig dat het zonde zou zijn als hij stuk gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100