Ik wil mijn foto's verkopen via internet, hulp gezocht

Ik wil een paar van mijn gemaakte foto's aanbieden op het internet. Zogenoemde stocksite's. Maar welke moet ik kiezen? Ik wil geen geld kwijt zijn aan inschrijfkosten ofzo. Ik zoek er een die een goede naam heeft, dus bekend is, waardoor je wellicht eerder ontdekt word.

Ook eentje waarbij je min. 5 foto's per dag mag uploaden. Het liefst eentje waarbij je sowieso 1 GB aan foto's kwijt kan.

Ik heb de volgende al gevonden op het web:
http://www.istockphoto.com/

http://www.dreamstime.com/

http://www.photoxpress.com/

http://www.shutterstock.com/

http://eu.fotolia.com/ (vond ik persoonlijk erg leuk uitzien)

http://www.123rf.com/

Een heel lijstje dus, maar ik heb er nog niet zoveel verstand van. Ik zou heel graag willen weten welke jullie zouden aanraden, en wat de verschillen zijn van de winkels. En welke sowieso wel en niet bij mij passen.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk eens bij webshots.com. Daar worden ook foto's te koop aangeboden. Ik weet niet precies hoe het daar werkt, maar dat kun je vast zelf wel uitzoeken.

ik zeg, shutterstock, verkocht daar vroeger ook en leverde niet het meeste op per verkoop maar heeft wel het meeste aantal klanten, dus uiteindelijk ben je daar beter af!

Aan te raden: zelf een website maken. Alternatief; zie bron Succes!

Bronnen:
http://www.mijnalbum.nl

Bij de Nationale Beeldbank kun je je foto's kwijt. Een account maken kost niets. Je moet eerst minimaal 15 foto's uploaden voordat je beeldmateriaal bekeken en gekeurd wordt door de beeldbankredactie. Afnemers van de Beeldbank zijn bedrijven als NS, Rabobank, Ohra, AD Nieuwsmedia. Als een foto van jou wordt uitgekozen krijg je er 29,50 voor (mits in high resolution). Dit is het adres: http://www.nationalebeeldbank.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100