Eff een vraagje. Ik wil zsm een spiegelreflexcamera. Welke zal ik kiezen, Sony A230 , Sony A330 , Canon 1000d ? #durftevragen

Ik wil niet meer dan 450€ uitgegeven en het liefst zo min mogelijk maar wel goede kwaliteit

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga maar voor de canon. Het merk lijkt me prima en gaat al lang mee in de markt. Dus kan je er goede accessoires voor krijgen. Vergeet niet dat die accessoires ook geld kosten. Dus extra accu, een tas, geheugenkaart, lensfilter (voor bescherming). Dit zijn altijd de kosten die vervelend zijn omdat ze vergeten worden.

Ik heb zelf de Sony A230, niet kopen. Sony is nieuw in de spiegelreflexcamera wereld. Ik zou voor de Canon gaan, geen ervaring mee. De Sony is in ieder geval echt te basis om mooie foto's mee te maken!

Voor n normale prijs kun je het beste naar de Mediamarkt gaan. Enne,kzou de canon nemen als ik jou was.

Met jouw budget zou ik zeer zeker gaan voor de Canon EOD 1000 D. Zelf heb ik een 500D, maar Canon heeft zo veel mogelijkheden en daarnaast garantie. Is net zoiets al kiezen tussen een Fiat 500 en een VW Passat. Een wereld van verschil dus.

Waarom wil je perse een spiegelreflex? Kijk eens naar de specifiteiten van de Canon G11, ik heb mij recent één aangeschaft en ben er zeer tevreden over. Als je goed zoekt kan je hem vinden voor minden dan 450 €.

Bronnen:
http://www.letsgodigital.org/nl/22951/cano...

ik hoop dat je hier wat aan hebt, hier staat het cijfer wat consumenten de camera geven en de goedkoopste koopprijs+de website Toegevoegd na 46 seconden: http://www.vergelijk.nl/digitale_camera/canon/eos_1000d_eos_kiss_f/ sorry, vergeet ik de website erbij te zetten ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100