Canon EOS 1200D foto's zonder SD kaart, waar te vinden?

Ik heb sinds gisteren een Canon EOS 1200D, maar ik heb mijn foto's perongelijk zonder SD kaart gemaakt, waar kan ik deze nu vinden? Als ik mijn camera namelijk koppel aan mijn laptop krijg ik geen foto's te zien en de functie die de foto's op de camera zou laten zien zegt dan dat er geen SD kaart aanwezig is

Weet jij het antwoord?

/2500

Nergens. Geen kaartje=foto's weg.....

Normaal moet je die ergens in het menu toch kunnen terugvinden in het standaard geheugen. Of je hebt ze per ongeluk gewist. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing. Ik had een Fuji Finepix,daar knipte ik wel vaker foto's mee met alleen in het geheugen,als ik die aan de laptop aansloot kreeg ik die ook te zien. Heb je er geen software cd bij gehad? Ik raad je een hele snelle SD kaart aan,133x of hoger.van Transcend. En als je brand,Imation -R een van de betere dvds om foto's op te zetten,of een stick Of streamen naar je tv,draadloos via blootooth of playstation,multimediabox etc.

Sorry, maar die foto's zijn gewoon "niet gemaakt". Jouw toestel stond nog in de demostand. Dat wil zeggen: het apparaat werkt als normaal maar omdat er geen kaart in zit is er niets opgeslagen. Je kunt dit in het vervolg voorkomen door in het menu het eerste tabblad te selecteren, vervolgens "ontspan sluiter zonder kaart" te kiezen en deze op "uit"te zetten. Daarna krijg je de waarschuwing te zien als je foto's probeert te maken zonder geheugenkaart.

Bronnen:
Handleiding bladzijde 180

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100