Bestaat er een afstandsbediening voor een fujifilm ax200?

Op een feestje wil ik mijn oude digitale camera, de Fujifilm AX200, gebruiken om foto's te maken in een zelfgemaakte photobooth (fotohokje). Nu ben ik eigenlijk op zoek naar een afstandsbediening zodat ik de camera op een vaste plek kan zetten en mensen dus op een knopje kunnen drukken om de foto te maken, zonder dat ze daar een extra persoon voor nodig hebben. Ik weet dat het voor o.a. spiegelreflexcamera's wel bestaat, maar ik vind het nogal een risico om de Nikon er neer te zetten. Bestaan er een afstandsbediening voor de Fujifilm en waar kan ik deze bestellen/kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou in de gebruikshandleiding kunnen kijken bij accessoires optioneel. Daar zou dan bij moeten staan of er een ab voor is. Ook moet er een infrarood oog zijn. Misschien zou er wel een draad ontspanner op kunnen maar ook dat zou in het boekje moeten staan.

Ik kan me niet voorstellen dat een eenvoudig toestel als de ax200 geschikt is voor afstandsbediening. Wel zit er waarschijnlijk een mogelijkheid op voor zelfontspanner van 2 of 10 seconden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100