Kan iemand me helpen om verdwenen filmpjes terug te krijgen van de videocamera?

Hallo,

Ik heb van de babytijd van onze dochter wat filmpjes gemaakt met onze JVC filmcamera. Toen ik laatst wat filmpjes terug wilde kijken, stonden de meeste er niet meer op. De eerste 3 filmpjes en de laatste 3 wel, maar de rest was weg. We weten niet wat er mee gebeurt is.
We hebben vervolgens een programma op de pc gedownload die verwijderde bestanden terug kan halen van het geheugenkaartje. Dit hebben we geprobeerd maar van alle filmpjes die tevoorschijn kwamen zaten niet de filmpjes van de babytijd.
Heeft iemand enig idee wat er mee gebeurd kan zijn en wat ik er aan kan doen om ze terug te krijgen?
Hopelijk kan iemand me helpen.

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb gelezen dat je Recuva hebt geprobeerd . Nou is het zo dat met dit programma de overschreven Clusters zichtbaar gemaakt worden . Dus die filmpjes die er niet meer opstaan daar staat dan bij dat filmpje 1 overschreven is met filmpje xxxx en niet meer terug te halen is . Nou zeg je dat filmpje 1 2 en 3 er op staan evenals filmpje 4 5 en 6 . Als er dus filmpjes overschreven zijn dan zou je dat terug moeten zien in Recuva . Stel dat ik een filmpje wis dat tussen 3 en 4 staat en ik neem daarna een nieuw filmpje op dan wordt dat filmpje 7 en wordt dat dus niet terug gezet . Nou heb ik een idee , zou het niet kunnen zijn dat de filmpjes die je mist op een ander soortgelijk SD kaartje staan ? en je een vergissing hebt gemaakt ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100