Waarom wordt alles wat groen hoort te zijn, roze op mijn ip camera?

ik heb een ip camera, alles wat in het "echt" groen is, zie ik als roze op de camera. bijvoorbeeld een grasveld, is roze. Waar ligt dit aan? er hoort een 5vDC 1500mA in te zitten, maar ik heb er een 1A 5vDC in gedaan. omdat de geleverde adapter UK netwerk is.

Toegevoegd na 12 uur:
op de foto zie je alle opties die ik heb om instellingen te maken

Toegevoegd na 12 uur:
De jaloezie bij het raam in de kamer is wel gewoon groen, ( dat hoort hij ook te zijn) alleen mijn blouse (hoort groen te zijn) en de deurmat (hoort blauw te zijn) zijn paars

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vermoed dat je witbalans niet goed staat. Heb je ergens een instelling waar je dit kan instellen? Zonlicht, bewolkt, schaduw, gloeilamp licht, etc.

Kijk even bij menu Color naar "hue". Hiermee stel je de kleurfase in. Heeft het eerder wel goed gewerkt, dan denk dat die instelling ontregeld is. Verder kijk je even of er in het Picture of Setting menu een NTSC of PAL instelling is. Die staat misschien op NTSC, zet deze eens op PAL. Werkt ook dat niet laat dan even merk en typenummer weten, dan kunnen we dat nazoeken. Als laatste kan ook je CCD chip defect zijn geraakt, dan valt er ook een kleur weg, bij jouw camera dan waarschijnlijk groen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100