Wat is het verschil tussen een MP3, MP4 en een MP5 speler?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

MP3 is alleen voor audio, geluid. MP4 is zowel voor audio als video. Een MP5 speler is hetzelfde als een MP4, maar een MP5 kan meerdere soorten video's ''dragen''.

een mp3 kan alleen liedjes afspelen, een mp4 kan ook filmpjes en plaatjes laten zien. en een mp5 weet ik niet wat het is..

Wat @Jaspro zegt, en een MP4 heeft meestal ook een schermpje wat een MP3 soms niet heeft. MP5 bestaat niet volgensm mij...

MP5 Speler de nieuwe generatie Media Speler (MP5) We hebben heel wat ongeveer verschillende versies van draagbare digitale media spelers zoals iPods (van Apple), mp3 spelers en mp4 spelers gehoord. Maar wat is mp5 speler? Als u verschillende forums over Internet bezoekt, zou u mensen vinden betwijfelend het eigenlijke bestaan van mp5 spelergadgets. Velen voelen een bedrijfstruc die bij het bedotten van de lichtgelovige consumenten in het kopen van de zelfde oude draagbare muziekspelers wordt gericht zonder extra geavanceerde eigenschappen. Sommigen zouden u om in dergelijke dingen ontmoedigen te geloven zoals mp5 speler. Nochtans, u worden verrast om het aantal voordeel te vinden u kunt krijgen als u van uw mp3 of mp4 spelers op een mp5 speler overschakelt. Mp5 zijn de spelers hoofdzakelijk een geavanceerde versie van draagbare digitale media speler die meer dan enkel het spelen muziekdossiers doen. Met de fenomenale verschuiving in de draagbare technologie van verschillende media elk jaar, is het uiterst essentieel voor u geworden houden bijwerkend uw draagbare digitale muziekspeler om met de recentste technologie te synchroniseren. Conclusie: hebbeding voor dummies.

Bronnen:
http://mp5speler.nl.mu/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100