hoe heet het lind van een casettebandje ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is het cassettebandje, of de cassetteband. Die zit in een cassette (het min of meer rechthoekige hard-kunststof ding dat je vast kunt pakken).  

Twee mogelijkheden Cassette tape with tangled ribbon opgezocht en wordt vertaald met : —-cassette met verwarde lint—- Echter in een cassette zit een cassettebandje, dat is ook juist. Toegevoegd na 4 minuten: In Nederland wordt ook gebruikt: tape. Je kunt tape kopen voor het versterken van een te verzenden doos bv. Of om het glas te vrijwaren van verf als je gaat schilderen. Het wordt allemaal tape genoemd.

Magneetband Maar wat ook gezegd werd: Lint Tape Band Waar je ook cassette voor kan zetten. Een cassettebandje bestaat uit drie delen(2x spoel, cassette, band) en is een doorontwikkeling, miniaturisering van de bandrecorder. Door de spoelen en het band/lint/tape in een kleine behuizing (cassette - verkleinwoord voor case/casing) te stoppen had men een veel compacter handzamer en handiger product voor consumenten. https://nl.wikipedia.org/wiki/Magneetband Toegevoegd na 2 minuten: Een muziekcassette, cassettebandje, compactcassette of simpelweg bandje is een magneetband die wordt gebruikt als geluidsdrager, in een speciaal daarvoor gemaakte vaste doos (cassette). https://nl.wikipedia.org/wiki/Muziekcassette

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100