Hoe heet het apparaat waarop ik mijn computer, playstation en ipod op kan aansluiten om muziek te beluisteren?

Ik ben op zoek naar een apparaat waarop ik mijn playstation, pc, ipod en telefoon kan aansluiten. Dit apparaat stuurt het geluid of door naar mijn boxen (logitech x530 5.1 systeem) of als ik een koptelefoon aansluit, hierop.

Ik heb een Asus Xonar U7 gezien, alleen vraag ik mij af of ik hierop ook mijn playstation kan aansluiten om vervolgens het geluid op mijn boxen af te spelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan via Bluetooth!

Volgens mij ben je op zoek naar een versterker of receiver. Hier kun je meerdere versterkers en receivers met elkaar vergelijken. Succes! Toegevoegd na 1 dag: Oeps, blijkbaar ben ik de link vergeten: https://tweakers.net/categorie/656/versterkers-en-receivers/producten/ Je kunt beter voor een receiver dan voor een versterker kiezen, want een versterker heeft minder functies dan een receiver. Aan de andere kant maakt dat ook niet zoveel uit als je het toch alleen maar wilt doen voor audio.

Je hebt een speaker set met als het goed is een ingebouwde versterker. Die kun je niet aansluiten op de luidsprekeruitgang van een versterker. Je kunt een audio selector gebruiken zie v.b. bron 1. of via marktplaats een audio video selector zie bron 2. Duurdere oplossing is een voorversterker vb zie bron 3. Op de lijnuitgang sluit je de speakerset aan en op de ingangen de iPod etc. waarschijnlijk heb je dan wel verloopkabels nodig van jack naar tulp, zie bv http://www.allekabels.nl/searchresult.php?keyword=jack%20naar%20tulp Dit kun je in china krijgen: http://www.dx.com/nl/p/3-5mm-mp3-switch-audio-headphone-output-switcher-black-4-in-4-out-383663?tc=EUR&gclid=CI6B4vuhrM4CFQSfGwodwf0MlA Toegevoegd na 56 minuten: Ik lees een reactie van je bij een antwoord over HDMI en S/PDIF,De drie jacks van je speaker set zijn lijningangen voor je versterker die ingebouwd zit in de speaker set. Nogmaals dit kun je niet aansluiten op luidspreker uitgangen van een av receiver. Wil je ook hdmi aansluiten op de speakerset heb je een omvormer nodig en voor S/PIF een DAC om het van digitaal om te zetten naar analoog. Al ik jou was zou ik surround set met je juiste ingangen inclusief speakers aanschaffen.

Bronnen:
http://www.allekabels.nl/audio-schakelaar/...
http://www.hobo.nl/hi-fi/voorversterkers.html
http://www.marktplaats.nl/a/audio-tv-en-fo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100