Wie weet er enkele goede luisterboeken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.multatuli.nu/?page_id=223 max havelaar goede vraag +

http://www.123luisterboek.nl/luisterboek/Harry+Potter+en+de+Halfbloed+Prins.html?action=zoeken&trefwoord=harrypotter&gclid=CKGTr7nsnaECFZIs3godmnpVyQ Iets van je gading bij?

Heb er net 8 gekocht bij Bol.com *2 van Baantjer, wordt voorgelezen door Rudi Falkenhagen *Liefst verliefd van Renate Rubinstein door haarzelf vertolkt *Onderhuids van Nicci French door Anne van Egmond *Het verlies en de mensen die weggingen ook van French *De aanklacht van John Grisham door R. Brandsteder *Advocaat van de Duivel van John Grisham door Lex Lammen *De Ontsnapping van Heleen van Royen door Isa Hoes Enfin er is zoveel keuze ;-))))

" Het Bureau" van J. Voskuil.

Hier kun je er een aantal gratis downloaden. http://www.gratisluisterboeken.nl/ en www.librivox.org en http://radioboeken.eu/radioboeken.php?lang=NL Adriaan van Dis: hoog bezoek en andere bekende en minder bekende schrijver. Bij de bibliotheek hebben ze ook behoorlijk wat titels. Wat een goed boek is, dat hangt voor een groot deel van je smaak af. Maar nu kun je even vooruit.

In de thuiszorg, 24-uurs heb ik meegeluisterd naar""Een schitterend gebrek"" van Arthur Japin, voorgelezen door Henk van Ulsen. Prachtig!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100