Werkt deze USB adapter in een autoradio?

In mijn autoradio zit alleen een usb aansluiting, geen 3.5mm jack aansluiting. Nu wil ik mijn telefoon aansluiten op de autoradio. Ik heb al een auxkabel. Als ik deze auxkabel in deze adapter doe en die vervolgens in de usbpoort van mijn autoradio, kan ik dan muziek afspelen vanaf mijn telefoon?

Zie hier de USB adapter, in de omschrijving staat met name een verhaal mbt aansluiting met een usb poort van een computer, niet van een autoradio oid.

http://www.allekabels.nl/jack-kabel/4/3663/jack-usb-adapter.html?gclid=Cj0KEQjwlv6dBRDC7rGfrvidmJgBEiQAjd3hMLWICYGZC2p8X_7Wvl-4bxS48NOfXCKN0PHvcQJnZhcaAgNc8P8HAQ

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, daar is dat niet voor bedoeld. Deze USB-stick fungeert als geluidskaart voor een computer en is dus bedoeld om speakers op aan te sluiten. Wat jij wil, eigenlijk precies andersom, kan hier niet mee. Toegevoegd na 2 minuten: Je zou wel kunnen proberen om je telefoon met een gewone usb-kabel op je autoradio aan te sluiten. Misschien ziet je radio je telefoon als gewone usb-stick en kun je zo muziek afspelen.

nee dat werkt inderdaad niet. het enige wat je kan doen is je muziek van je telefoon op een USB stick zetten. verder zit er misschien achter op de autoradio een tulp aansluiting(rood & wit) die kan je in combinatie met een tulp naar 3,5mm jack kabel gebruiken om je muziek via je telefoon af te spelen. alleen moet je wel de kabel naar voren zien te krijgen Toegevoegd na 58 seconden: http://www.allekabels.nl/na/0/1181772/jack-tulp-kabel.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100