Hoe kan ik mijn liedjes uit "onbekende artiest" in een andere map zetten?

Hallo,
Ik heb een lg l5. Sinds kort heb ik een sd kaart waar ik vooral muziek op zet, maar het probleem is dat de muziek op mijn laptop gewoon in 1 map staat, maar wanneer ik het op mijn mobiel zet, gaan er opeens een aantal liedjes bij "onbekende artiest " staan. Ik kan me daar zo aan ergeren, want het liefst wil ik alles gewoon bij elkaar hebben, netjes in mappen...
Weet iemand misschien hoe ik dit kan veranderen? Of moet ik het hiermee doen? Ik hoop dat jullie een antwoord weten op mijn vraag.
Heel erg bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

De reden dt z in de map "onbekende artiest" staan is dat in de ID3 tags de artiestennaam niet is ingevuld. Als je deze invult ( bijvoorbeeld met het gratis programma Tagscanner) zal je zien dat ze keurig in de juiste mapjes van de artiesten komen te staan.

Bronnen:
http://tagscanner.nl.softonic.com/

Als je Windows gebruikt: Selecteer de liedjes waarvan je de artiest wilt veranderen, klik rechts en ga naar eigenschappen, ga in de laatste tab naar meewerkende artiesten en verander dat in de naam van de artiest, als je het blanco laat wordt het herkend als onbekende artiest. Indien je iTunes gebruikt op je pc kan je onderstaande ook toepassen. Voor Mac: Selecteer in iTunes de muziek waarvan je de artiest wilt veranderen, klik rechts en ga naar info, verander artiest in de naam van de artiest, opnieuw hetzelfde: blanco is onbekend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100