Past deze pop filter op deze microfoon?

Past deze popfilter (http://www.bax-shop.nl/microfoon-popfilter/devine-sps-100-popfilter/product-details.html) op deze microfoon (http://www.bax-shop.nl/usb-microfoon/blue-yeti-pro-usb-studio-condensator-microfoon/product-details.html)

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit filter past op elke microfoon, want je maakt hem niet aan de microfoon vast, maar aan een microfoonstandaard.

Die passen er op! Ik heb die ook en werken perfect!

dit popfilter is bedoeld voor een microfoon statief, het moet dus om een buisvorm geplaats worden. baxshop bied een "custom" popfilter aan. http://www.bax-shop.nl/index3.php?option=com_virtuemart&Itemid=2&flypage=shop.flypage_popup&lang=dutch&orderbtn=1&page=shop.product_details&product_id=15885&iframe=true&width=820&height=450 video https://www.youtube.com/watch?v=S7x66rHXheo maar deze is nogal prijzig vergeleken met een standaard popfilter. baxshop linkt wel normale popfilters aan deze microfoon, je zou even kunnen mailen met baxshop. of even naar een fysieke winkel gaan om het apparaat in het echt te zien icm een popfilter. bijv http://www.rockpalace.com/product/Blue-Yeti-Pro http://www.peterverspuy.nl/usb-microfoons/blue/yeti-pro-usb-desktop-microfoon-22593.html Toegevoegd na 7 minuten: als je het popfilter aan het het miccrofoonstatief wil vastmaken, heb je ook een schckmount nodig om de microfoon aan het statief te koppelen http://www.bax-shop.nl/index3.php?option=com_virtuemart&Itemid=2&flypage=shop.flypage_popup&lang=dutch&orderbtn=1&page=shop.product_details&product_id=42072&iframe=true&width=820&height=450 die kost eveneens rond de 60 euro, het voordeel is dan wel dat de microfoon minder gevoelig is voor tikken en schokken.

Als je echt niets wil betalen kom je met een oude panty en wat VD draad ook een eind. Het draad kun je in iedere gewenste vorm buigen, en de panty span je erover!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100