ik wil graag zelf een speaker maken met autoboxen. hoe zou ik dit moeten doen en welke spullen heb ik dan nodig ?

ik zou graag een draagbare speaker willen maken om hem bijvoorbeeld mee te nemen naar het strand, het worden waarschijnlijk 2 boxen als dat kan en ik wil hem graag kunnen aansluiten aan mijn telefoon.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan zul je ook een versterker moeten inbouwen, want de uitgang van de telefoon is niet krachtig genoeg om de speakers te laten werken. En dus heb je ook een 12v accu nodig, dus het wordt al met al een zwaar geheel. Waarom niet een ipod speaker op batterijen of oplaadbare accu? Die zijn er van 25 tot 800 euro.

Als het wat mag wegen: Je boxen, een accu (en oplader) en een autoradio met een aux ingang. Je hebt voor een paar uur geen zware accu nodig, dat is afhankelijk van het verbruik je je radio, dat zal tussen de 2 en 6 ampère zijn. Met een 10Ah accu doe je dan tussen de 1,6 en 5 uur. Een 10Ah accu is een motoraccu, een nieuwe kleine auto accu zit rond de 40Ah. Toegevoegd na 3 minuten: als het wat minder mag wegen: http://ssj3gohan.tweakblogs.net/blog/8391/audio-en-verlichting-in-mn-ligfiets-deel-1.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100