Hallo,Ik heb in mijn hoedenplank 2 boxen van sony (150watt) nu wil ik meer bass met veel trilling die je lekker in je lichaam voelt. wat heb ik nodig?

Weet jij het antwoord?

/2500

De boxen zijn 150Watt (continu, of piek?), kan je versterker dat ook leveren? En dan hebben we het over continu vermogen, niet over een opgeklopt getal in een kranten advertentie... 'Voelbaar' geluid zit in lage frequenties (10-50Hz), als je boxen (de hoedenplank en kofferruimte spelen daar een belangrijke rol in): wat is het frequentiebereik van je versterker? van je boxen?

Wil je echt veel voelbare bas? Dan heb je een subwoofer met versterker nodig. Je kan ervoor kiezen om deze helemaal zelf te bouwen. Maar je kan ze ook kant en klaar kopen. Een subwoofer in een buis (basstube) geeft een lekker dreunende bas en zijn vaak niet zo heel duur. Daar nog een losse versterker bij met een geluidsfilter (zit ook vaak al ingebouwd in de versterker). Dat geheel in je kofferbak en boomen maar. Je kan er ook voor kiezen om bijv. één of twee bass speakers op een plank tegen je achterbank aan te monteren en deze met een versterker met filter aan te sturen. Heb je meteen een masserende achterbank.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100