ik heb de kabels van mijn surround set verlengd bij 1 speaker maar nu geeft die ene speaker 4x zo zacht geluid wat moet ik doen?

ik heb een logitech surround sound set van logitech en elke speaker zit aangesloten met een tulp kabel, nu heb ik 1 kabel verlengd maar is die speaker zachter dan de andere, er is 1 hoofd speaker voor geluid bedienen dus kan ik ze niet allemaal verlengen zodat ze allemaal zachter geluid geven wat kan ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zorg dat je de goede indepantie van de kabel hebt. Is je speaker 4 Ohm dat is een dunne kabel voldoende. Is je speaker 16 Ohm dan heb je een dikke kabel nodig. Zorg dat je verbinding goed is en dat de aansluitingen niet tegen iets van ijzer of een ander metaal aan ligt. Dit zorgt ervoor dat de stroom geaard word, en dat is niet de bedoeling

Hoeveel kabel zit er dan wel niet tussen? Als het maar een paar meter is, en de speaker klinkt idd zachte, dan zou ik de verbindingen maar een goed checken, zit vast een slechte connectie tussen.

Heb je een andere kabel? Dan zou je kunnen concluderen wat er precies misgaat... Of wat gebeurt er als je een van de andere speakers aan die verlengde kabel hangt?

Duidelijk geval van kortsluiting of uit fase. Probeer eens signaal en massa te wisselen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100