Weet iemand een top hoofdtelefoon met prima bassen?

Ik heb nu een Sony van 250 euro, maar het valt tegen. Ondanks zijn frequentie bereik van 8 Hz tot 80 Khz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben DJ in voornamelijk Reggae en daar is bas zo'n beetje het belangrijkste aspect van de muziek. Vroeger zweerde ik bij Sennheiser. Tegenwoordig koop ik koptelefoons van philips bij Paradigit. Ik heb er 2 in de studio en 1 voor wanneer ik draai. Ze zijn een beetje groot en een beetje fragiel voor in een platentas gepropt te zitten, maar als je er een beetje voorzichtig mee doet kunnen ze eindeloos meegaan. Het geluid is fantastisch naar mijn mening en doet zeker niet onder voor Sony en bijna niet voor Sennheiser. Geloof het of niet, ze kosten een joetje per stuk slechts. (dat is 10 euro)

Ik ben heel tevreden met m'n Sony MDR V600. Die wordt heel veel gebruikt in geluidsstudio's en door DJ's. frequentuebereik is 5Hz tot 30 KHz. Is wel groot voor op je hoofd, maar je oor wordt niet platgedrukt door je hoofdtelefoon en geluiden van buiten hoor je zowat niet.

Ha, die Jjgjohn; Specificaties zeggen weinig over hoe jij uiteindelijk de kwaliteit van het geluid ervaart. Het frequentieberiek wat je noemt ligt ruim buiten het bereik van een normaal menselijk gehoor. Ik heb al jaren dezelfde Sennheiser (HD430) die ik puur op het gehoor heb gekocht en die bevalt nog steeds uitstekend. Voordeel van een wat duurder merk als dit is dat je reserveonderdelen als oorkussens en kabeltjes ook jaren nadien nog kunt bestellen. Maar het belangrijkste is; koop alleen een hoofdtelefoon die je goed hebt beluisterd. Toegevoegd op 05-06-2009 02:12:05 Heb de Sennheiser mede vanwege het strakke laag gekocht, maar enkel voor huis-, tuin & keukengebruik, dus bij mij geen DJ-werk.

Ja, er is eigenlijk voor een goede hoofdtelefoon geen ander merk dan Sennheiser.

Bronnen:
http://www.sennheiser.nl/nl/home_nl.nsf/ro...

Sennheiser en Bose proberen... En probeer het uit, de in-ear zijn comfortabel en de grote doppen iets beter in het laag... Gewoon naar een hifi specialist gaan en laat alle producten de revu passeren en speel mastermind... Ik bedoel daarmee, weeg de een tegen de ander af, met steeds dezelfde favoriete muziek en ga zo door tot je er een overhoudt, dat is voor jou dan de beste... En misschien is dat een tamelijk onbekend merk, maar je ging toch voor kwaliteit voor jou, en niet het merk... Ik zou dat zo aanpakken...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100