kan bronwater ooit opgaan?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Dranken. Vragen over koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Stassen degré zéro bosvruchten van 2008 ongeopend
of komt het gewoon door de cafeïne die me energie geeft?
Deze thee kun je warm & koud drinken. Een dosering oplossen in heet of koud water. Is het wel thee? In tegenstelling tot warme thee, getrokken van een zakje, of ijsthee, heeft het een eigen aparte smaak. Vraag me af wat het precies is, en waarvan/hoe het gemaakt word. Het lijkt ietwat op oplos koffie, niet het poeder, maar de korrels. Normaal zèt je koffie en trék je thee. Dit is oplosbare, wat je niet hoeft te filteren of zeven.
Zelf gemaakte roomlikeur is erg lekker en eenvoudig te maken. Je mengt wat melk, alcohol en smaakpoeders. Maar na verloop van tijd merk je dat er klontjes ontstaan, doordat de smaakpoeders gaan zakken.
Wat kan ik gebruiken om dit te voorkomen? Is er een huishoudmiddel beschikbaar? Ik heb gelezen dat eigeel als emulgator kan dienen, maar daar wordt de likeur misschien bederfelijker van.
Alle adviezen en tips zijn welkom!
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing