is dit normaal voor een vis?

ik heb al een tijdje 2 guppies en nou begint eentje raar te doen, hij ligt al twee dagen stil aan de onderkant en beweegt amper, zwemt ook niet weg als ik op t raampje tik en heb gemerkt dat hij stuk dunner is geworden en zn lichaam is krom geworden (zie foto) is dit normaal? of is er iets aan de hand en kan ik daar wat aan doen dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

De kans dat je visje ziek is, is aanzienlijk groot. Je kan niet snel constanteren wat je visje voor ziekte heeft, maar je kan wel deze pagina's raadplegen om te zien hoe je het kan oplossen. Succes!!

Bronnen:
http://www.aquariumfans.nl/visziekten-herk...
https://dier-en-natuur.infonu.nl/vissen/16...

Ik denk dat jou visje erg ziek is.Het enige is dat je de vis er direct uithaalt en een nieuwe er voor in de plek zet. Verschoon in elk geval als je dat doet meteen de kooi want je zou niet willen dat de andere vis het ook krijgt. Je hebt bij de dierenspeciaalzaak wel spul om in het aquarium te doen wat als een soort antibatiriele werking heeft,maar dat is aan jou de keuze wat je doen gaat. Kijk eens bij https://www.aquastorexl.nl/aquarium/medicijnen Suk6 anyway met alles!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100