mijn franse bull heeft last van gele afscheiding wat kan dat zijn?

ze heeft bij haar vagina last van een beetje gele afscheiding wat houdt dit in en moet ik nu een arts raadplegen?ze is nu 10 weken en heeft net haar 2e vaccinatie gehad +ontworming.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De moederteef heeft tot het laatste toe de plassers en poepertjes van de pups schoongehouden. Nu de moeder er niet meer bij is omdat te doen moet u deze lichaamsdelen even goed nakijken in het begin of het niet aankoekt. De plassers van zowel de reuen als de teven kunnen wat gele uitscheiding geven. Dit is niets verontrustends het heeft te maken met de opbouw van de weerstand. Zolang de pups het zelf niet schoonlikken kunt u het schoonmaken met wat gekookt water. Bij de teven gaat de gele afscheiding over tijdens de eerste loopsheid. Bij de reuen gaat dit spontaan over.

Bronnen:
http://www.foxterriers.nl/Info_over_puppen.htm

lijkt op een baarmoeder ontsteking.. ik zou er mee naar de dierenarts gaan.. Toegevoegd na 2 minuten: kijk even op deze link misschien herken je de symptomen http://www.dierennieuws.nl/forum/smf/index.php?topic=6078.0

Als de hond levendig en speels is , is ze volgens mij niet erg ziek. Je zou morgen even de dierenarts kunnen raadplegen; zeker als het beest een futloze indruk maakt.

Kan een soort schimmel zijn.Het beste is gewoon naar de dierenarts te gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100