ik heb een vraag over kattenbak grind. ik gebruik voornamelijk catsan. maar ben niet tevreden. je ruikt het namelijk heel snel.

ik woon in een flat en dus niet heel ruim. ik heb altijd de tussendeur dicht ivm de stank. haal om de dag viezigheid eruit en maak hem iedere week helemaal schoon.
heeft iemand een idee hoe je kunt zorgen dat je die stank niet hebt. miss ander grind of een spray ofzo.

ik hoor het graag, vind dit namelijk wel beetje vervelend, vooral voor visite.

alvast bedankt

Toegevoegd na 1 uur:
ik heb overigs een gesloten kattenbak met een deurtje erin. ik denk dat ik vooral de plas ruik. idd catsan neemt het niet zo op zoals jullie omschrijven dat het echt een bolletje wordt.
heb hier zeker goede tips, zal eens kijken bij biokat en die van het grind wat je in de wc kan spoelen.
super dat jullie zo snel en goed reageren!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Met Biocats classic en een gesloten kattebak met luchtfilter houd je de stank er wel uit. Biocats classic is klontvormend, 1 0f 2 maal per dag de klonten er uit en klaar is kees.

Wij gebruiken Biokat's en zijn er erg tevreden over, een goed prijs kwaliteits verhouding. Ja als de kat op de bak is geweest ruik je het natuurlijk maar als hij/zij het niet goed onderspit dan blijft het geuren. Plasje gaan beter omdat deze opgezogen worden en een klont vormen die kan je er gemakkelijk uitscheppen en in een plasticzakje in de vuilnisbak gooien, het drolletje natuurlijk ook. Wat ik vaak doe is in elkgeval bij veel gebruik 1 keer per week de bak verschonen en dan met bleekwater reinigen. De kat is van nature een schoon dier en houd van schoon en de geur van bleek(glorix). In de loop van de week doe ik een paar druppels bleekwater in de hoekjes van de bak en dat geeft een betere geur dan de kattenbak alleen. Omdat de bak dan weer lekker fris ruikt graaft de kat vanzelf wat langer de behoefte onder en zo ben je ook van het een del van je probleem kwijt. Wat wel blijft is dat je er voor moet zorgen dat je 2 keer op de dag zeker de bak even nakijkt en de klompjes eruithaalt. Probeer het maar eens uit en zie of je kat hierop ook reageert en blij is met een "schone bak". Ga je zelf maar na jij zit toch ook liever op een toilet dat lekker naar bleek ruikt dan naar andere luchtjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100