Mijn hond heeft een potje sudocreme op!!! kan dit kwaad? hij heeft al wel 3x overgegeven!

OVERGEVEN NA ETEN SUDOCREME

Weet jij het antwoord?

/2500

Zou je niet als een gek naar de dierenarts gaan?? Wat denk je zelf met deze symptonen en de rotzooi die die naar binnen heeft gekregen??

welnee, hij heeft heeft meeste er al uitgespuugd, misschien kan je hem wat droog brood of droge brokken geven. Het is niet giftig, anders zou het niet bij kinderen gebruikt mogen worden. Het meeste is smeerstoffen. Het gebeurd bij kids ook vaak dat ze zo'n potje te pakken krijgen, zie bron. Als het braken van je hond toch blijft aanhouden ook na het eten van droge brokken of brood kan je altijd nog contact opnemen met een dierenarts.

Bronnen:
http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic...

hij heeft al overgegeven dus dat is een goed teken mocht je nog denken er wat in zit geef een eetlepel zout dan braakt hij nog en morgen zal er wel diaree opvolgen gewoon veel laten drinken en droog voer geven

Je kunt de dierenarts altijd (kosteloos) bellen voor advies en vaak hebben ze wel een goede tip. Hond heeft al wel gebraakt maar ik zou zeker even bellen, want van sommige spullen worden dieren WEL ziek (en mensen en kinderen niet).

Waarom niet even de dierenarts gebeld. In de tijd dat je je vraag hier stelt had de dierenarts je al een antwoord kunnen geven. In dit soort gevallen is de dierenarts de enige deskundige die antwoord kan geven! Geef de hond in geen geval zout. Dit kan gevaarlijk zijn. Zie bron.

Bronnen:
http://www.dierenkliniekleusden.nl/index.p...

nee hoor, kan geen kwaad. mijn teckel heeft ook een pot naar binnengewerkt. Laat ik zeggen, dat ik toen een teckel met raketaandrijving had:)) Maar als je het niet vertrouwd gewoon ff de dierenarts bellen. Wel veel laten drinken. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100