Heeft mijn kat een ras?

Hallo,
Afgelopen augustus heb onze katten (poes en kater) een nestje met kittens gehad, het zijn allebei geen raskatten maar nu zijn er bijzondere kittens uitgekomen. Onze katten zijn niet buiten geweest.
Weet iemand wat voor ras dit is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de ouders geen raskatten zijn, dan zijn de kindjes ook van het merk : vuilbakkenras. Al moet ik zeggen dat het wel een mooi patroon is dat ze heeft.

Het mag dan in officiële termen geen raskat zijn, maar dit is absoluut een kat met Siamese voorouders. Ik heb ze zelf gefokt. Dit is een van de speciale variaties. Wees er zuinig op. Als hij ook het karakter van de Siamees heeft, is hij/zij intelligent en aanhankelijk. En wat maakt het uit of iedereen zegt dat het "NIKS" is, omdat er geen stamboompapieren bij geleverd kan worden. Geniet ervan en verkoop dit katje niet. Beeldschoon!!!

Moeilijk te zeggen als de kat wel of niet een raskat is. Gekeken naar de foto heeft de kat inderdaad Siamese trekken. Echt een mooie kat. Kleur is uniek in combinatie met zijn blauwe ogen. Je raakt gewoon verliefd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100