Ons vakantie adres voor mijn hond kan dit jaar niet, nu ben ik opzoek naar een soort van honden hotel,(liefst in de buurt van Flevoland) iemand tips?

ik wil hem namelijk niet snachts laten slapen in een kennel.. dat is namelijk alles behalve wat hij gewend is. En ik wil ook dat hij een leuke vakantie tijd heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

sommige hondeuitlaatservice bieden ook vakantie opvang,zitten dan in woning,ook evt via vrijwilligerscentrale oproepje plaatsen of iemand paar weken op hond wil passen. succes met zoeken!

Is dit misschien iets voor je? http://link.marktplaats.nl/345997550 Of kijk eens n deze rubriek via je postcode en dan met straal van bv 20 km? Mijn eigen huis is soms ook een "hondenhotel" haha, maar ik woon wel 1.5 uur van Flevoland vandaan ;)

Wellicht is dat wat voor jou en ook je hond! Hij kan gewoon thuis blijven en alles wordt voor je verzorgd. Hangt uiteraard wel een kostenplaatje aan, maar dat is een keuze voor jou. Toegevoegd na 37 seconden: dat = dit

Bronnen:
http://www.residencecare.nl/home.htm

In Lelystad is het Martin Gaus dierenhotel Zeer lieve mensen die daar werken! (weet ik uit ervaring)

Tijdens vakantie (als de honden niet mee gaan) breng ik ze naar de Sierkamp in Nijkerk. Ik merk aan m'n honden dat ze het daar prettig vinden en dat is het belangrijkst. De kennels zien er goed uit (in tegenstelling tot de meeste pensions!) en ze mogen veel en lang naar buiten in de speelweides. Als het goed is kunnen ze je hond daar ook bij een andere hond plaatsen waarmee het klikt. Zodoende is hij niet alleen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100