Wat voor speeltje kan ik mijn kat in 's hemelsnaam geven sat ze niet meteen kapot krijgt?

Mijn kat speelt graag met dieren van stof. Maar ze zijn niet aan te slepen want na 3 of 4 keer dollen zijn ze kapot. Ze bijt er graag in en trekt de stof kapot. Niet alleen dat die speeltjes meer dan 5 euro kosten (bij Pet's Place) maar ook moet ik steeds opletten dat ze de vulling die dan naar buiten komt niet doorslikt. Ze mag er van mij dan ook niet mee spelen zonder dat ik steeds op haar let.
Ze speelt ook graag met tennisballen maar daar gaat het net zo mee. Ze 'schuiert' die ballen met haar achterpoten. Dat gele spul wordt dan wollig en daar zet ze haar tanden in. Plastic balletjes met een belletje erin vind ze niet zo leuk en mept ze meteen onder de kasten zodat ik er niet meer bij kan.

Wat kan ik haar geven dat niet gevaarlijk maar wel duurzaam is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Rubberen ballen (verschillende maten) eigenlijk meer voor een hond bedoeld, zijn veel steviger en gaan echt langer mee. Of mogelijk Is het een idee om zelf speelgoed dieren te breien. Homemade - eigengemaakt is meestal veel goedkoper. Andere mogelijkheid is de kringloopwinkels in de buurt aflopen en daar je slag te slaan. Ik zie toch regelmatig speelgoedpoppen en -dieren te koop voor een klein prijsje. Dat is een oplossing voor poes om vaker te mogen spelen qua kosten.

Bronnen:
http://www.allesoverbreien.nl/gratis-breip...

Je hebt goede kans dat je kat heel blij wordt van een gevulde oude sok. Neem een oude sok en vul die met de andere sok die je in een knoedeltje hebt gedraaid, knoop erin en voila. Veel katten worden er nog blijer van als je er een paar druppeltjes valeriaantinctuur over sprenkelt. Te koop bij oa het Kruidvat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100