2 katjes met vlooien, 20 weken oud, tapijt overal, beide behandeld maar katjes zijn apart gezet, mogen ze al de kamer in ?

we hebben 2 katjes van 20 weken oud , en sinds 3 dagen terug zag ik ze veel krabben, vlooien dus . heel het huis is bijna vol vloerbedekking, spray gehaald voor de vloerbedekking. merk nu wel dat er wat vlooitjes zijn maar ze zijn traag en makkelijk te vangen, de katjes zitten in de douchecabine met de vlootjes er nog in maar vind het zo zielig. mogen ze gewoon de kamer in ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ten eerste vlooiendruppels uit de dierenzaak zullen niet veel helpen. Vlooien zijn inmiddels resistent tegen deze middelen. Het enige middel waar vlooien (nog) niet tegen kunnen kun je alleen bij de dierenarts kopen. Het heet stronghold Of ze weer in de kamer kunnen: in principe geldt hetzelfde veiligheids voorschrift als voor mensen, maar omdat ze zo klein zijn zou ik er een uur bij optellen. Ga gewoon gezellig bij ze zitten met een speelhengel. Toegevoegd na 4 minuten: Stronghold werkt ook, indirect, op de omgeving. Dus door de kittens te behandelen behandel je meteen je huis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100