welke middel kan het tegen honden pis lucht,hoe kan ik voorkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

als het je gevel betreft; flink azijn er tegenaan gooien, wees vooral niet te zuinig. als het vloerbedekking betreft: eerst een sopje biotex groen in laten werken, dan spoelen en tot slot azijn gebruiken. ook middelen als ecodor en stalfris werken goed.

De beste manier om het te voorkomen is natuurlijk geen hond nemen. De lucht die van honden afkomt is namelijk zelden pis, maar zit op de een of andere manier in de vacht / op de huid van het beestje. Honden houden zichzelf niet bepaald schoon en moeten dus regelmatig gewassen en geborsteld worden. Gaat het echt om de lucht van de urine, bijvoorbeeld door plassen in huis, dan is regelmatig uitlaten en zindelijkheidstraining de oplossing. Of zeil nemen natuurlijk. Voor in bekleding en vloerbedekking kan ik je - naast goed schoonmaken, want hondenpis is niet zo penetrant als kattenpis en dus vaak nog wel redelijk weg te soppen - Odor Free aanraden. Daarmee krijg je (uiteindelijk) alles wel weg.

Bronnen:
http://www.petsodorfree.com/

UF2000 tegen urinegeur maskeert de stank van urine niet door er een extra geur aan toe te voegen zodat een menggeur ontstaat, maar breekt de indringende geur af met behulp van enzymen. UF2000 tegen urinegeur is uitermate geschikt voor harde ondergonden (beton, steen, muur, parket, hardhouten vloeren e.d.) maar is ook toepasbaar op vloerbedekking, kleden, matras, enz.

Bronnen:
http://www.ecodor.nl/zoek/2435.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100