Wat is de duurste kattenras?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Ashera is de duurste en zeldzaamste kat ter wereld Toegevoegd na 28 seconden: Kattenliefhebbers die veel geld overhebben voor een exclusieve kat kunnen de Ashera in huis halen. De exotische kat is een kruising tussen een doodgewone huiskat, een Afrikaanse serval en een Aziatische Bengaalse tijgerkat. Voor een 'gewone' designerkat betaal je snel zo'n 14.000 euro. Een 'Royal' exemplaar koop je voor de royale prijs van 81.000 euro.

Bronnen:
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.as...

 CALIFORNIA SPANGLED Deze designer kat was een ras dat specifiek gefokt werd voor rijke mensen die hun kat konden uitkiezen via een post-order catalogus. In 1987 werd een Spangled de duurste kat ter wereld. Deze werd namelijk verkocht voor €36,000.

Bronnen:
http://faunalanddenhelder.nl/foto/poster%2...

Savannah katten Toegevoegd na 5 minuten: 27.000 dollar per kitten... Toegevoegd na 1 uur: Savannahs zijn ook kruisingen tussen de Serval en de huiskat. Hoe verder doorgekruist, hoe 'goedkoper... De F1 hybriden dus met een Servalvader, zijn het mooist, het grootst en het duurst...Zij lijken ook het meest op de Serval zie foto

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100