Ik krijg dit wknd een kat te logeren, zelf heb ik een poes van 8 mnd (niet krols) Beide niet geholpen. Wat kan ik doen om evt ongelukjes te voorkomen?

Ah.. ik had niet gezien dat hier nog meer ruimte was, dus excuus voor de afkortingen. OT: voor zover ik merk is poekie nog niet krols, ook niet geweest. Afgezien van of ze het wel of niet met elkaar kunnen vinden, zal ik ze ook apart moeten houden? Ik ben er het hele weekend bij, dat scheelt. Graag tips :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je merkt het niet altijd als een poes krols is: dit heet stil krols zijn. Ik zou dus de gok niet wagen. Sowieso zou ik de katten voor die paar dagen apart houden om stresstoestanden en mogelijk probleemgedrag te voorkomen.

Veel kans dat ze vijandig tegenover mekaar staan(teriotium en zo),zo toch niet dan zul je ze best gescheiden houden.

Tenzij jij de kat een condoom om kunt doen, zou ik ze apart houden. Je slaapt immers ook en dan hebben ze de vrije hand. Daarnaast denk ik ook dat ze eerder vijandig zullen zijn in verband met territorium.

Ik zou je aanraden om ze apart te houden. Het beestje wat op bezoek komt zal zich niet op zijn gemak voelen daar katten zich erg hechten aan hun omgeving. Hiermee hoef je je ook gelijk niet meer druk te maken dat ze kittens maken :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100