De poes loopt mank wat moet ik doen?

De poes van de buren komt iedere dag bij ons omdat haar baasjes niet genoeg aandacht aan besteden enzo en sinds gister zien we dat ze mank loopt. Haar rechter voor pootje hangt er steeds heel zielig bij.......wat moet ik doen?

Toegevoegd na 7 minuten:
Maar ze ligt er wel gewoon op enzo... Dus ik weet het niet zo goed

Toegevoegd na 7 minuten:
Maar ze ligt er wel gewoon op enzo... Dus ik weet het niet zo goed

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou de dierenambulance bellen, dat wil niet zeggen dat ze komen, maar ze kunnen je wel vertellen wat je moet doen in dit geval, je belt de dierenambulance door met 144 te bellen.

Bronnen:
http://www.dierenbescherming.nl/faq/question/39

Het zou goed kunnen dat het nog niet door de buren is opgemerkt. Dus ga het ze even melden, dan kunnen ze er mee naar de dierenarts. Als een poes bij jou gezelligheid komt halen, wil dat niet altijd zeggen dat hij door anderen verwaarloosd wordt of te weinig aandacht krijgt. Jij hoeft maar één keer een lekkertje aan de poes gegeven te hebben en de poes probeert dat te continueren. Eerst overleggen met de buren voordat je het opblaast tot dierenmishandeling, daar is waarschijnlijk helemaal geen sprake van.

Kijk of de kat een wondje op de poot heeft. Als dat zo is, kan jij een beetje verhelpen door met zalf in te smeren, of na een tijdje gaat vanzelf weg. Zo niet dan is iets erger aan de hand. Dan naar dierenarts gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100