Hond voeren wat en wanneer?

Ik heb een puppy van 6 weken, hij wil alleen niks eten. Wat eet een normale hond van 6 weken? En hoeveel moet ik heb geven per dag? En wat voor voer, ik heb nu brokken, maar dat wil die niet, misschien is blikvoer wat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Maak een beetje pap voor hem en meng dit met blikvoer voor puppy's. Geef dat 4 keer per dag, als je pup dit eet, dan moet je de hoeveelheid blikvoer verhogen ten opzichte van de pap. Je kunt hiervoor Brinta kiezen, of speciale puppypap kopen. Als dat ook goed gaat dan kun je er puppybrokjes doordoen. Ga even met je puppy naar de dierenarts, zodat je zeker weet of hij wel gezond is, hij is te vroeg bij zijn moeder weg, heeft hij zijn inentingen wel gehad? Toegevoegd na 2 uur: Als je besluit pap van Brinta te maken, gebruik hierbij dan wel speciale puppymelk.

Dit hondje had nog niet bij de moeder weggehaald mogen worden, ik zou idd eerst maar eens even naar de Dierenarts gaan, hij/zij kan je ook het beste adviseren, wat je de pup het beste kunt geven nu. Stel anders je vraag nogmaals maar dan op de hondenpage, ik weet niet of je een rashondje hebt, maar op www. hondenpage.nl kunnen ze je zelfs op specifiek ras adviseren. Toegevoegd na 3 minuten: je kunt nu, als overbrugging, wel alvast wat glucose geven, een pup is heel snel uitgedroogd.

koop pens. (meestal 1 kilo diepvries supermarkt) ontdooi het in een afgesloten bak voor de volgende dag. Maak het eten: een derde (300gram) pens samen met 3 verbrokkelde boterhammen, klein scheutje jus (of lauwe melk) en een ei. husselen in een etensbak. dan hondje moet op commando eerst gaan zitten en dan eten. zal-die smullen! Ik verneem graag van je hoe blij hij nu met je is! (al sinds kind thuis honden, terriers, doggen etc en dit is het beste hondenvoer) en (voor de afwisseling ipv pens: kopvlees)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100