Wanneer is er genoeg frisse lucht in huis?

Tijdens onze 10 daagse vakantie blijven de binnenkatten thuis. Ze worden goed verzorgd door een vriendin, deze zal iedere dag zorgen dat ze eten drinken een schone bak en wat aandacht hebben.

Eigenlijk wil ik ivm een inbraakgolf hier in de buurt gewoon alle ramen dicht doen en afsluiten. We hebben op de benen verdieping ventilatie roosters. Op de bovenverdieping hebben we deze niet.

Krijgen de katten te weinig zuurstof gedurende deze tien dagen, of is de zuurstof van de ventilatie gaten voldoende voor boven en onder?
Andere optie is dat ik aan de wegkant, in de badkamer waar de katten niet komen, een raam raam op kiep zet en het rolluik op spleetjes.
Maar als dat niet nodig is sluit ik liever alles af.
Natuurlijk heb k het best met de katjes voor en als hun wat meer frisse lucht nodig hebben realiseer ik dat

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ligt er helemaal aan hoeveel katten er in het huis verblijven. Als je klontvormend grit gebruikt zal je huis echt niet gaan stinken als de bakken iedere dag worden uitgemest. Op het moment dat je vriendin het huis inkomt neemt ze al een hele hap frisse lucht mee naar binnen. De roosters zorgen voor de rest. Maak je geen zorgen. Bij twee of drie katten zullen ze echt geen frisse lucht te kort komen.

Ja hoor, genoeg frisse lucht, en je vriendin kan altijd als ze komt even een raam openzetten de tijd dat ze er is. maak je maar geen zorgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100