We hebben vlooiendruppels voor katten van 4 kilo, maar de poes weegt 1 kilo, als we een klein beetje op hem doen, wordt hij daar dan ziek van?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik neem aan dat het hier om een kitten gaat,die mogen geen druppels die voor volwassen katten bestemd zijn. Bij de dierenarts kun je pipetten kopen die voor kittens geschikt zijn.

Niet doen dus, kan dodelijk zijn. De middelen uit de dierenwinkel/supermarkten is zonde geld. bij dierenarts middelen werken wel of alternatieve, die werken ook, natuurlijke middelen dus. Kijk bijv eens op http://www.huisdierendokter.nl/ even scrollen links en dan zie je vlooien en teken staan.

Het is sowieso schadelijker dan wanneer je het juiste pipetje toe zal dienen. Je geeft namelijk 4 keer zoveel 'stof' aan de huid dan normaal. Het werkt wel gewoon,maar ik zou het persoonlijk niet doen. Heb zelf ook in een dierenartsenpraktijk gewerkt en daar raden de artsen het vrijwel altijd af. Wat je wel kunt doen is het opzuigen met een spuitje (doorzichtig) en de helft of 1/4 geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100