Stel je wilt perse een hond maar bent overdag niet thuis (8-1630) welke goede oplossingen zijn er dan zodat de hond uitgelaten wordt?

Ik weet dat geen hond de beste oplossing is maar dat is voor nu geen optie.

Op één na allemaal bedankt voor de antwoorden. Deboender denkt over iemand een oordeel te kunnen vellen adhv een vraag hier maar hij is echt zo een geval van van alles roepen maar oplossingen bieden ho maar.

Met geen optie bedoelde ik dat ik dat antwoord zelf ook wel had bedacht maar wou me graag laten overtuigen om het wel/niet te doen en ieders ervaring even horen..misschien was is er wel iemand die ook niet thuis is maar de perfecte oplossing heeft zodat de hond niet tekort gedaan wordt. Heb goed opties er tussen gelezen (en die hond die laat nog even op zich wachten want wil dus niet dat een hond heel de dag alleen zit)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sorry ik moet toch antwoorden, neem geen hond. Er zijn vast wel services die 'm voor je uitlaten. Maar het is gewoon zielig voor zo'n beest. Als je er geen tijd voor hebt doe het niet. Misschien kun je zelf af en toe op een hond van een vriend/kennis passen. Dan heb je niet de lasten.

Je zou de achterdeur open kunnen laten zodat de hond naar buiten kan. Je kan de buren vragen om hem even uit te laten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100