Mag mijn Noorse Boskat poes zonder stamboom gedekt worden door een Ragdoll zonder stamboom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja dit kan geen kwaad alleen hebben de kittens dan geen stamboom.

niemand die ze tegen houdt, behalve jij als je alleen maar kittens wilt hebben die je voor een leuke prijs kan verkopen, dus met stamboom. als je zelf de kittens houdt is er niets aan de hand en misschien zijn ze wel heel erg mooi. Toegevoegd na 2 minuten: het probleem met een nest is dat je eigenlijk voordat ze er zijn al een beetje afnemers of klanten voor de kittens moet regelen, zodat je niet met een nest overblijft, waar je vermoedelijk ook niet op zit te wachten...

dat komt er op neer dat je twee huis- tuin en keukenkatten laat paren, want dat zijn ze officieel. niemand die het je zal verbieden, maar waarom zou je? er is al zo'n enorm kattenoverschot. als een nestje kittens je leuk lijkt, geef je dan op als kittenmoeder bij het plaatselijk asiel, zodat binnengekomen kittens in een huiselijke situatie op kunnen groeien.

Dit kan zeker, verschil in grootte maakt niet uit. De kittens hebben alleen geen stamboom. Je moet jezelf afvragen met wat voor doel je dit wil doen. Of het geen zinloze vermeerdering is want er lopen al genoeg katten rond die geen baasje kunnen vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100