Heeft iemand ervaringen met een goede stofzuiger om hondeharen op te zuigen?

er schijnen speciale te zijn iemand ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

miele cat en dog idd 2200 watt met een super zuigkracht aan de mond

Dan moet je deze hebben.... Miele CAT & DOG 2000 Deze stofzuiger doet echt wat hij moet doen! Hij zuigt goed, neemt ook de honden- en kattenharen mee, vandaar zijn naam.....

wij hebben honden en een kat en sinds 1,5 jaar een nilfisk. zuigt fantastisch, is wel een beetje lomp en zwaar maar kwaliteit verschil merk je goed in vergelijking met de gewone huishoudelijke stofzuigers.

Simpel, de DYSON. Er is een speciale hond/kat uitvoering. Werkt goed, is goedkoper in onderhoud en gebruik en verliest never nooit zijn zuigvermogen, dit in tegenstelling tot een miele.

de miele cat and dog ik heb hem al tien jaar stofzuig twee keer per dag omdat ik vier honden hebt en nog nooit wat mee gehad en door de ronddraaiende borstel zijn de haren zo verdwenen

De kirby is de beste in zijn soort. Je kunt ook de klopper eronder zetten, die wordt aangedreven door een riem, dus dan zuigt en borstelt hij. Ideaal tegen honden haren. Toegevoegd na 1 minuut: Nog vergeten te zeggen, hij gaat een heel leven mee. Wij hebben hem al 15 jaar.

Philips FC 9175 Heb ik nu een tijdje en heb wit tapijt en 2 katten en de haren gaan er van af.Geweldig ding.Ook zit er een parket stofzuigermond bij en een algemene.Hij zuigt echt heel goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100