Waarom komt mijn parkiet ineens op mijn schouder zitten?

Ik ben er weken mee bezig en is niet tam te krijgen.. en nu uit het niets komt hij op mijn schouder zitten en in mijn haar en loopt tijdens het typen over mijn toetsenbord..
Ik had net de moed opgegeven;-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je had de inwendige overredingskracht gebruikt om de parkiet op je schouder te dwingen... In het oude Egypte was dit het bewijs dat je een priesteres was... Dus dan weet je het nu... Wilde je bewijzen dat je een hogepriesteres was, dan werd je een nacht in een kooi geplaatst waar twee hongerige panters in zaten... Als je de kunst verstond om die panters met wilskracht van je af te houden, dan slaagde je voor hogepriesteres... Wil je nu hogerop voor hogepriesteres, mevrouw de priesteres? Toegevoegd na 15 minuten: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . In een van de 30 boeken van Jozef Rulof staat dit en nog veel meer tot in detail beschreven, maar ik ben dat stiekeme sluipschutter-gemin zo verrekte zat, dat ik erover zit te denken te stoppen met goeievraag... Als zaken zo zorgvuldig en waarheidsgetrouw beantwoord worden en WAAR NIEMAND, en werkelijk NIEMAND enig zinvol antwoord geven kan en ik doe dat wel en krijg keer op keer een hoop minnen om welke reden dan ook, dan gaat de lol ervan af... En dan moet GV niet raar opkijken als XiniX er niet meer is... Ik zeg je ook niet in welk boek van Jozef Rulof dat het staat, zoek het maar uit...

Je parkiet moest eerst aan je wennen en je goed vertrouwen. Misschien omdat jij juist al die tijd zo met hem bezig bent geweest en de moed hebt opgegeven, dacht hij nu juist: Hey, waar blijf je met je aandacht? Dus zoekt ie het zelf maar op bij jou. Ik begrijp overigens je aangename verassing want dit had ik toen ik mijn parkiet wilde leren praten en iedereen mij voor gek versleet. Totdat hij zomaar ineens op de leuning van de stoel tegenover mij ging zitten duidelijk"Rrrrobby" zei. Ik weet ook wel dat het alleen maar nabootsen van klanken is en niet echt praten wat ze doen, maar dat voelt toch wel als een triomf ;-) Echt heel leuk voor je! :-) Toegevoegd na 1 minuut: O ja, en later kwam er 'kusje' en nog meer kleine woordjes bij :-)

Daar ben je dus weken mee bezig geweest! En nu vraagt hij je aandacht omdat je zelf met andere dingen bezig bent. Beetje jarloers dus, omdat je niet met hem bezig bent. Heb je het dus niet voor niets gedaan. Leuk voor je!

hahhaa wat grappig ,dan zal het parkietje zich veilig voelen.En jou vertrouwen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100