Wat voor soort slak is dit?

Ik heb onlangs een paar agaatslakjes gekocht bij de dierenwinkel. Ze konden me alleen niet vertellen wat voor soort dit precies is. Ik vermoed zelf dat het de Achatina Fulica is, omdat deze toch het meest voorkomt, en toch niet erg makkelijk verkopen omdat ze enorm veel eitjes voortbrengen.

Toegevoegd na 2 minuten:
Ps. Let niet op de bak. Dit is hun bakje van de dierenarts, en moet het grote terrarium (80x40x40) nog schoonmaken, maar vond het vandaag daar wat te laat voor worden. Ook is het bakje te nat, maar morgenvroeg hebben ze weer een normale vochtigheid

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Achatina fulica. Toegevoegd na 4 minuten: Je hebt dus zelf gelijk. Als je van de eitjes of kleintjes ervan afwil zoek iemand met waterschildpadden of een Blauwtongskink. Ze zijn er dol op.

Het is in dit stadium bijna onmogelijk om een juiste benaming te geven Als ze ouder zijn wordt het makkelijker. De dierenwinkel daarentegen heeft de ouders misschien nog en die zijn wel te determineren. Probeer een fotootje te regelen bij de dierenzaak en ga dan verder (laten) zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100