Waar kan ik "relatief" een goedkope anti-allergie kat kopen?

Je hebt van die gefokte (siberische?) katten, waar iemand met allergie geen last van heeft. Nu zijn deze bij de fokker echt reten duur, maar misschien weet iemand waar je deze het best kan krijgen of dat iemand toevallig een nest heeft?

Toegevoegd na 1 uur:
Wat is de naam van dit ras eigenlijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het minste last heb je van haarloze katten, rex katten en van de Blauwe rus. Van kittens heb je meer last dan van volwassen katten. Toch zijn er ook mensen met allergische reacties die ook van de haarloze katten last hebben, en als je het van jezelf niet weet, dan blijft het een groot risico. In het laatste geval gaat het om de huidschilfers die de allergie veroorzaken, en niet om de beharing. Je kunt bij Felikat herplaatsing raskatten http://www.herplaatsing.nl/ zien of er een herplaatser is in de goede categorie. De overname kosten mogen niet meer dan 90 euro zijn. Alleen op herplaatsingssites heb je kans een verhoudingsgewijs goedkope raskat te bemachtigen. Raskatten kunnen nou eenmaal niet goedkoop zijn.

ikzelf heb een siberische kat.. Dus ik denk niet dat je die bedoelt. Ik doe er even een foto bij. Ik denk eerder dat je een naaktkat bedoelt, of een sfinx.. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100