wat moet ik doen vreemde poes sproeit tegen mijn voordeur?

ik heb zelf twee binnen poesen .nu komt er steeds de poes van de buurvrouw tegen mijn voordeur sproeien ,stank ruik je in de hal .ik gooi iedere keer water tegen de deur ,maar de andere dag is het weer zo wie weet wat ik kan doen om dit tegen tegaan .?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij de dierenwinkel is " get off " spray kopen daarmee komt hij niet meer sproeien..

Bronnen:
http://dehuisdiersuper.nl/Honden/In_en_om_...

Vragen aan je buurvrouw om haar huisdier binnen te houden. (werkt niet echt bij poesen) maar dan moet de buurvrouw maar iets beter op haar poes letten. Je kunt mischien tijdelijk een spiegel neerhangen zodat hij schrikt, of telkens dat je hem ziet met 1 harde gil en stamp op de grond proberen de poes weg te jagen, en zo leert weg te blijven. Een kleine speaker bij je voordeur zetten die doormiddel van een sensor een blaffende hond nabootst. (das niet zo leuk voor de postboden trouwens) En als dat allemaal niet wil werken, bel je de dierenopvang op en zeg je dat je last hebt van zwerf katten in je tuin. Hopelijk zit er iets bruikbaars tussen ;-)

Kattenschrik gebruiken, 2 euro 95 bij de Action.

beetje peper strooien,dan zie die kat nooit meer Kan ook met een emmer water met een scheut gloor. Maar peper is meer afdoende. Suc6

is de poes gecastreerd? ik weet niet hoe de verstandhouding met de buuf is, maar hopelijk valt dit te bespreken. intacte poezen sproeien vaker dan gecastreerde, omdat zij graag hun sexuele status laten weten aan de katers. verder zou ik de deur niet alleen met water schoonmaken, maar een flinke scheut azijn toevoegen. vergeet niet ook de binnenzijde van de deur met azijn af te nemen. als het sproeien niet sexueel getint is, dan is het gericht op communicatie met jouw poezen. het helpt dan als de poes jouw poezen niet meer kan ruiken.

Dit doet ze omdat ze haar terein wil afbakenen. Laat jouw poezen tegen de deur aan plassen en ze zal weten dat ze er niet mag komen

Je moet UF2000 gebruiken, dat is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met kattenpis. Daar waar urine geur ongewenst is biedt UF2000 een milieuvriendelijke en doelmatige oplossing. UF2000 tegen geur van kattenpis maskeert de stank van urine niet door er een extra geur aan toe te voegen zodat een menggeur ontstaat, maar breekt de indringende geur af met behulp van enzymen. UF2000 tegen geur van kattenpies kan gebruikt worden op harde ondergronden. Toegevoegd na 3 minuten: http://www.ecodor.nl/Consumenten-ontgeuring/Huisdieren/Kattenpis-geur-verwijderen-Urine-geur-middel-tegen-kattenpis-stank.html

mijn oma zei altijd koffie prut in de tuin strooien dat zou katten afschrikken. succes

Je kan de geur bestrijden met Nilodor. Dat gebruikten we vroeger in het asiel om geur van katers uit hokken ed. te krijgen. Het is als spray en druppels verkrijgbaar. De druppels kan je door het sop/dweil water doen. Mijn ervaring is dat katten (binnen) niet snel meer op dezelfde plaats gaan plassen, maar of het ook in jouw geval met zo'n 'deurplasser' helpt......? Ik zou het proberen. Succes, met kat en met de buurvrouw!

Bronnen:
http://internetdrogisterij.nl/
http://www.microtekmed.com/nl/prod_nilodor.htm

Zeg het tegen je buurvrouw en zij zal er wel op letten.

probeer het nog een keer te bespreken met je buurvrouw, en neem een gezellig plantje mee voor bij haar voordeur. zorg er wel voor dat dit plantje een van de volgende soorten is: ◦Nepeta cataria (wild kattenkruid). ◦Teucrium marum (gamander). ◦(sier)haver of een ander laag zacht gras. ◦Pollen Alyssum (schildzaad). ◦Dianthus deltoides (steenanjer). ◦Sagina (vetmuur). katten houden van deze planten en worden aangetrokken door de deur ervan. (sommige maken zelf een kat sloom en in de 7e hemelijk lijkt het wel) zet bij jezelf ook een plantje voor de deur, maar zorg dan dat het om andere soorten gaat (waar katten een hekel aan hebben zodat de lokplant van je buuv NOG aantrekkelijker zijn) ;-) ◦Geranium macrorrhizum (ooievaarsbek). ◦Dictamnus (vuurwerkplant). ◦Aloysia triphylla (citroenverbena). (voor meer planten die link) zet een decoratief schaaltje neer (eventueel met paaskipje?)met mottenballen (goedkoop te krijgen bij oa de action) katten houden ook niet van deze lucht. bij de action of blokker heb je weleens van die hondenbeeldjes met sensor die irritant blaffen. misschien werkt dit ook bij de kat? ik weet niet of je een deurmat hebt liggen, maar deze kan je waarschijnlijk weggooien. haal een (nieuwe) deurmat en besprenkel deze met azijn en strooi er peper op. (om de dag herhalen om er zeker van te zijn dat de lucht niet vervliegt, of de peper wegwaait) bij een rubbermat (die met leuke figuurtjes) helpt dit uiteraard niet. als de kat ziek is: melding doen hiervan. bel 144, en als je zeker wil zijn van je zaak ook bellen met de DB, LID, en AID? heb je een huurhuis en werken alle tips niet dan kan je een klacht indienen bij de woningbouw. doe dit niet 1 keer, maar blijf contact houden en meldingen maken totdat de woningbouw je buuv benanderd en naar een oplossing zoekt. het kan schelen als de kat geholpen word. jaarlijks zijn er acties om de kosten van een castratie te drukken (vraag info bij de DB, dierenarts en dierenspeciaalzaak wanneer er weer een actie komt waaraan verschillende dierenartsen meewerken) ga niet met water gooien, en maak de pisplekken NIET schoon met bleekwater: katten houden van dit luchtje en zullen juist sneller terugkomen.

Bronnen:
http://www.weetjesoverkatten.nl/uitdetuin.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100