welke trimsalon is geschikt?

Ik heb een langharige kat (zie verdere vragen van mij), maar doordat de vorige eigenaar haar slecht behandelde, is haar vacht helemaal verklit... Waar in Haarlem kan ik haar het beste (niet te duur) laten ontklitten of scheren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vond www.trimsalonhaarlem.nl. Die trimt met name katten. Zowel scheren als ontklitten. Scheren kost 46,00 en ontklitten 41,00. Als de vacht helemaal verklit is, valt het scheren ook niet mee. Er zullen waarschijnlijk ook eerst meerdere klitten weggeknipt moeten worden (zeker de klitten die dicht op de huid zitten) voordat er geschoren kan worden. Ik heb vroeger eens zo'n verwaarloosde langharige kat geschoren (heb trimopleiding gedaan), en dat was een behoorlijke klus. Ik kan me voorstellen dat een trimsalon dan wel iets extra's rekent. Maar je zou inderdaad ook een dierenarts kunnen vragen. Die kan indien nodig ook een "roesje" verdoving geven, als hij het scheren/kammen niet toelaat.

Bronnen:
www.trimsalonhaarlem.nl

je hebt niet zoveel trimsalons die zijn gespecialiseerd in katten. zo uit mijn hoofd zou ik er alleen een in almere weten. beter ga je naar de dierenarts om haar te laten ontklitten/scheren.

heb een pers die zich beslist niet laat kammen (herplaatser die altijd shows heeft gedaan en het gepluk, gekam, zoveel meer dan beu is) ze is een keer naar een trimsalon geweest en was er rond de 100 euro kwijt. tegenwoordig gaat ze naar de dierenarts waar ze haar scheren en ben net iets minder kwijt en zit veel dichter in de buurt. het beste kan je even googlen op katten plukken/scheren en/of ontwollen icm met je woonplaats. veel zijn er niet dus denk dat je beter je DA kan bellen of hun iemand weten, en anders daar de kat laten scheren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100