Hoe krijg je bloedluizen weg in het kippenhok, bv op stokken en in nesten ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb op verschillende sites een aantal verschillende tips gelezen. Onder andere: bestrijden met bloedluispoeder http://www.denka.nl/nl/nieuws_archief.asp of Alles insmeren met sla-olie of Een plantenspuitje vullen met diesel en dat op de plekken spuiten Kijk ook even op de site van de bron.. daar staan nog meer tips.

Bronnen:
http://userstelenetbemcb.forumup.be/about7...

Ectoparasieten Spray heeft een ectoparasieten- en insectwerende werking en is huid- en haarconditioner tegelijk. Ectoparasieten Spray beschermt het dier tegen insecten, teken, vlooien, luizen, schurftmijt, dazen en bloedluis. Deze spray is tevens te gebruiken als kennelreiniger en hokkenreiniger.

Voor het hok: geheel bespuiten met Halamid-D, een industrieel ontsmettingsmiddel. Voor de kippen: Spray 404 van Beaphar onder de vleugels en op de rug (niet op de kop). De kippen een dag niet in het hok laten.

Je kan roofmijten bestellen.Die jagen op de bloedluizen, eten ze tot de laatste luis op, ze leven ongeveer zes weken, planten zich ook voort maar sterven uit als de voeding op raakt.Als het echt moet eten ze ook elkaar op.Kijk eens op REFONA (respect for nature), daar vind je de merknaam van de bestelling.

Ik heb eens gehoord dat je alles van binnen Wit moet verven en dat dat ook helpt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100