Hoe of waar vind ik deze konijnenkooi?

Graag wil ik voor vrienden deze zeshoekige konijnen- alias caviakooi kopen. Maar ik vind ze nergens meer te koop aangeboden.
Wie helpt me zoeken (ben al daaaagen tevergeefs aan het surfen op internet).

Soms wordt ze "circus" genoemd, soms "Florida" konijnenhok.

Toegevoegd na 9 minuten:
Liefs ergens in de buurt van Brussel, Belgisch Vlaams Brabant of Belgisch Limburg... of via verzending uiteraard.
Alle grote dierenwinkels in de buurt hebben deze kooi niet (meer).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.dierenspeelplezier.nl/konijnenhokken/zonder-ren/fleur/

Ik weet niet of je er dichtbij woont, en ik weet het ook niet zeker hoor, maar bij ranzijn in alkmaar verkopen ze meestal wel van die dingen ! Of bij gewone dierenwinkels natuurlijk! Succes;)!

Hier: http://www.dierenspeciaalzaakanimalfriends.nl/nl/product/konijnenhok-circus/ Of hier: http://www.dedierenwinkel.nl/produkt_detail.asp?arintnum=200569&groepb_code=43&groepc=KOOIEN&merk=Konijnenhok+voor+Buiten Toegevoegd na 3 minuten: Of hier: http://www.balderhoeve.be/Konijnenhokken---caviahokken.html

Hij staat op aanbod.be Het lijkt mij de zelfde. velthofveevoeders.nl heeft zoiets dergelijks op de site staan. Toegevoegd na 3 minuten: aanbod.be aanbieding is in westerlo en kost 149 euro Bij velthofveevoeders kan ik geen prijs vinden.

Op de websites van dierenverblijf.com en dehuisdiersuper.nl , ik heb daar laatst een caviakooi gekocht en was erg tevreden over de levering en het produkt.

Bij tuin diershop martens kuringen limburg en ook in de kewa in genk

Ik heb hier een site waar het konijnenhok te koop is maar duur is ie wel € 321.30. Ik weet neit hoeveel geld je er voor over hebt hier is ie http://www.dierenspeciaalzaakanimalfriends.nl/nl/product/konijnenhok-circus/ hier ook http://www.dedierenwinkel.nl/produkt_detail.asp?arintnum=200569&groepb_code=43&groepc=KOOIEN&merk=Konijnenhok+voor+Buiten&artikel=KONIJNENHOK+circus hier staat ie ook http://www.balderhoeve.be/Konijnenhokken---caviahokken.html Kijk anders ook is op een 2e hands site's Misschien dat je daar nog wat kan vinden.

Bronnen:
http://www.dierenspeciaalzaakanimalfriends...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100