waar kan ik zee aapjes kopen?

zee aapjes zijn een soort vissen.

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat je dit toch bij dieren winkels / vis winkels moet wezen !!

Het zijn eigenlijk geen vissen, het zijn pekelkreeftjes. Deze kan je krijgen bij aquariazaken waar ze levend voer verkopen. Zijn leuke beestjes!

Sea Monkeys :) Die kon je een aantal jaren geleden als gedroogde eitjes kopen in de speelgoedwinkels ,als je er water bij deed kwamen de eitjes na een aantal dagen uit. Bij de bronvermelding kun je ze ook bestellen.

Bronnen:
http://www.mierenboerderij.nl/Webwinkel-Pr...

seamonkey heet het. er zijn kitjes te koop waarmee je ze op kan kweken. wat je ook kan doen (de grotere versie) zijn triops. deze kan je kopen bij de blokker en speelgoedwinkels. wil je het helemaal makkelijk ga je naar een dierenwinkel waar ze levend voer verkopen en vraag je naar artemia hier hebben ze vaak ook een mix waarmee je ze zelf op kan kweken. bij de kitjes moet je erop letten dat het vrijwel allemaal rommel is. het ziet er leuk uit voor het oog, maar diertjes blijven er echt niet lang in leven. wil je jezelf een teleurstelling besparen is het handig als je even via google kijkt wat de verzorging en het houden van de diertjes inhoud succes

Bronnen:
http://www.waterwezens.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100