ik heb een dwerghamster in mijn kamer, maar ik luister best vaak (harde) muziek, heeft mijn hamster daar dan last van ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

knaagdieren hebben hele goede oren dus wat voor ons hard is is voor hen nog harder, denk niet dat het een heel goed idee is die harde muziek ivm stress. vraag het eens aan de dierenarts to be sure(denk dat je buren dit ook vinden hihi) of kijk eens op het forum van d bron hieronder

Bronnen:
http://forum.dehamster.nl/

Wat is harde muziek? Hoe hard zijn de bassen die te horen zijn. Geeft jou harde muziek veel trillingen? Als je de laatste vraag met ja beantwoord bestaat de kans dat de hamster er inderdaad last van heeft, dat is redelijk makkelijk te constateren. Kruipt jou hamster zo ver mogelijk weg als je de muziek aanzet heeft die er last van.

dat lijkt me wel logisch ze slapen overdag en hebben een beter gehoor (gevoeligere oren) dan mensen. dus je hamster tijdens de disco even uit je kamer zetten of lekker een koptelefoon op lijkt me wel zo prettig voor het dier :)

Ja, ik heb een verzorg hamster gehad en het baasje zei dat je niet zo hard moet praten of harde dingen aanzetten want ze horen dat 10x zo hard! dus je kan beter niets hards aanzetten

Je hamster heeft daat zeker last van, probeer, als je muziek luistert, dan oordopjes in te doen. Maar dan natuurlijk niet zo hard! ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100