Hoe heet deze katsoort? zie afbeelding

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Qua kleur is het een Europese korthaar, maar de oogjes staan mogelijk wat dicht bij elkaar en de oortjes zijn misschien ietsjes aan de korte kant. Dit kan wijzen op een kruising met een Britse korthaar. In elk geval behoort ie in zijn totaal tot de normale huiskatten (dus niet raskatten). De oogkleur gaat trouwens nog lichtjes wijzigen naarmate het kitten ietsjes ouder is. In elk geval wellicht een super huisgenootje! Geniet ervan :-) En vooral veel foto's maken ;-)

Vermoedelijk is dat de Felis catus ;-) Maar daar vallen alle katten onder. Europese korthaar: "De term wordt in Nederland en België ook wel gebruikt voor huiskatten die niet tot een speciaal ras behoort en geen stamboom hebben. Omdat dit zoveel voorkomt wordt het ook wel de huis-, tuin- en keukenkat (HTK) genoemd. De jonge katjes worden meestal gratis weggegeven onder particulieren." http://nl.wikipedia.org/wiki/Europees_korthaar

Deze katsoort heet schattig kitten.

oeeeh, vrij moeilijk te zien er zijn zovéél katten soorten! dus ik zou toch eens op google kijken naar rassen van katten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100